461
Bred skaft rund brillant moissanite solitaire forlovelsesring 3 karat 14k gult guld (fg/vs) produktbillede
10/03/2019
Du skal bare elske denne ring! Fra stenens fantastiske glans til de smukke omgivelser (de passer perfekt sammen, lige den rigtige balance), jeg kunne ikke være mere tilfreds. Jeg selv...Læs mereDu skal bare elske denne ring! Fra stenens fantastiske glans til de smukke omgivelser (de passer perfekt sammen, lige den rigtige balance), jeg kunne ikke være mere tilfreds. Jeg modtog endda tilpassede størrelser og hurtig forsendelse. Stenen er så hvid, ren og funklende, at den holder til den fineste kvalitets diamant. Hvis noget, ser det meget pænere ud end de fleste diamanter. Stenen er godt sat, og indstillingen betydelig og yndefuld på samme tid. Jeg er kunde for livet! Fantastisk kundeservice og fremragende kvalitet og priser. Tak skal du have!! :-)
Anonym
Antik pudeskåret Moissanite (HI) forlovelsesring med blå safir 1-3/4 karat TGW 14 k hvidguld Produktbillede
09/21/2019
Sådan en smuk ring! Hurtig levering, ankommer på den lovede dato. Købt som min forlovelsesring, vil jeg også købe et band for at komplimentere det fra Kobelli. Vidunderlig...Læs mereSådan en smuk ring! Hurtig levering, ankommer på den lovede dato. Købt som min forlovelsesring, vil jeg også købe et band for at komplimentere det fra Kobelli. Vidunderligt selskab!!!!Brenda VBHudsonville, MI
Brenda V.
Moissanite og laboratoriedyrket diamanthalo forlovelsesring 1 1/3 CTW 14k hvidguld (HI/VS, DEF/VS) Produktbillede
09/16/2019
Jeg er helt vild med oplevelsen med Kobelli, de holdt kontakten og min ring ankom før tidsplanen. Det blev leveret UPS 2-dages luft og signatur påkrævet for levering, det...Læs mereJeg er helt vild med oplevelsen med Kobelli, de holdt kontakten og min ring ankom før tidsplanen. Den blev leveret UPS 2-dages luft og signatur påkrævet for levering, den var pakket godt ind, og 2 separate ringæsker, da jeg også bestilte ringbeskyttere. Jeg må sige, at jeg var lidt nervøs for, at min mand skulle bestille online og ikke se moissanite personligt. Da jeg åbnede kassen var "hun" alt. Elsker, elsker, elsker min ring og min mand lidt mere for sådan en smuk gave 😊
Tasha
Kunde fotoKunde fotoKunde foto
Moissanite og laboratoriedyrket diamanthalo forlovelsesring 1 1/3 CTW 14k hvidguld (HI/VS, DEF/VS) Produktbillede
09/16/2019
Jeg er helt vild med oplevelsen med Kobelli, de holdt kontakten og min ring ankom før tidsplanen. Det blev leveret UPS 2-dages luft og signatur påkrævet for levering, det...Læs mereJeg er helt vild med oplevelsen med Kobelli, de holdt kontakten og min ring ankom før tidsplanen. Den blev leveret UPS 2-dages luft og signatur påkrævet for levering, den var pakket godt ind, og 2 separate ringæsker, da jeg også bestilte ringbeskyttere. Jeg må sige, at jeg var lidt nervøs for, at min mand skulle bestille online og ikke se moissanite personligt. Da jeg åbnede kassen var "hun" alt. Elsker, elsker, elsker min ring og min mand lidt mere for sådan en smuk gave 😊
Tasha
Kunde fotoKunde fotoKunde foto
Art Deco Marquise Blue Safir & Diamond Brudesæt 1 1/3 CTW i 14k tofarvet guld Produktbillede
09/06/2019
Helt fantastisk stykke. Størrelsen er også i orden. God kundeservice og forsendelse. Absolut anbefale.
Angela L.
Antik Moissanite forlovelsesring med diamant 1 1/2 CTW 14 k hvidguld Produktbillede
08/31/2019
Jeg kan ikke udtrykke, hvor fantastisk min oplevelse var!!! Jeg var meget forsigtig med at bestille, fordi jeg bestilte online, og jeg ville ikke bruge mine penge på en hvilken som helst ring eller bare en anden...Læs mereJeg kan ikke udtrykke, hvor fantastisk min oplevelse var!!! Jeg var meget forsigtig med at bestille, fordi jeg bestilte online, og jeg ville ikke bruge mine penge på en hvilken som helst ring eller bare en anden smykkewebside/butik. Det viste sig, at Kobelli var det rigtige valg. Jeg ringede til butikken hele vejen fra NJ for at finde ud af mere om butikken, ringgarantien, ringdiamant/materiale osv... Jeg havde i telefonen en herre ved navn Manny, som svarede på alle mine spørgsmål og virkelig hjalp mig og fik mig til at føle tryghed i købet og troværdigheden af ​​Kobelli. Selvfølgelig var forlovelsen vellykket, og min nu forlovede ELSKER absolut ringen. Jeg er ekstremt glad og tilfreds med hele den oplevelse, Kobelli har givet. Jeg er måske helt langt væk fra dem på østkysten, (de er placeret i CA), men jeg vil helt sikkert købe fra dem igen. 5 STJERNER!!! PS det skinner super lyst og smukt !!
Armando M.
Baguette og rund diamant vielsesring 1/2 CTW i 14 K hvidguld produktbillede
08/29/2019
Dette firma er en fornøjelse at arbejde med. Hurtig kommunikation og forsendelse. Ringen er af højeste kvalitet og jeg kunne ikke have bedt om en bedre oplevelse eller ring!
Amiee
Kunde foto
Moissanite og laboratoriedyrket diamanthalo forlovelsesring 1 1/3 CTW 14k hvidguld (HI/VS, DEF/VS) Produktbillede
08/22/2019
Bedste oplevelse nogensinde! Udvælgelsesprocessen, online bestilling og sporing var fejlfri, ligesom ringen. Jeg er fan for livet!
Tim O.
5 1/2 karat tw 3-stens smaragd moissanite forlovelsesring produktbillede
08/16/2019
Jeg er så glad for min ring. Jeg får så mange komplimenter. Ringen er meget godt lavet, jeg anbefaler stærkt dette produkt. Ringen ser ud som billederne, hvis ikke bedre personligt....Læs mereJeg er så glad for min ring. Jeg får så mange komplimenter. Ringen er meget godt lavet, jeg anbefaler stærkt dette produkt. Ringen ser ud som billederne, hvis ikke bedre personligt. Ligesom den anden anmeldelse har min moissanite heller ingen gul nuance; bare perfekt. Meget tilfreds! Tak Kobelli!!
Jenet T.
Moissanite og laboratoriedyrket diamantforlovelsesring 2 1/10 CTW 14k gul guld (HI/VS, DEF/VS) Produktbillede
08/08/2019
Ringen er godt sat sammen, den er lille, skalaen på ringen er lille, og midterstenen er den største del af ringen, den er også meget let i vægt, men ret elegant...Læs mereRingen er godt sat sammen, den er lille, skalaen på ringen er lille, og midterstenen er den største del af ringen, den er også meget let i vægt, men ret elegant. Jeg bytter kun min ring, fordi det ikke var en katedral indstilling, jeg troede, det var, da jeg så på billederne. Indstillingen kaldes en tulipanindstilling, så den står ikke op på din hånd, men generelt var ringen glitrende og virkelig smuk.
Lisa S.
Kobelli mænd
07/31/2019
Ringe, jeg har købt til kone (forlovelses- og vielsesring) samt mit eget band er smukkere, end man kunne have forventet. Arbejdet med kundeservice var hurtigt og...Læs mereRinge, jeg har købt til kone (forlovelses- og vielsesring) samt mit eget band er smukkere, end man kunne have forventet. Arbejdet med kundeservice var hurtigt og professionelt/venligt. Prisen var uovertruffen efter min mening. Jeg anbefaler kobelli til alle.
Zachary l.
Multi-diamant rektangulær ramme bruderinge sæt 2 1/2 CTW i 14k hvidguld Produktbillede
07/30/2019
Fantastisk for mig, fordi jeg har lange fingre
driscol d.
Pudeskåret Moissanite forlovelsesring med diamant 1 1/3 CTW 14k hvidguld Produktbillede
07/27/2019
Min overordnede oplevelse med Kobelli.com er ENESTÅENDE! Jeg kunne virkelig ikke være mere begejstret for min forlovelsesring. Jeg er helt forelsket i denne ring, formen størrelsen og...Læs mereMin overordnede oplevelse med Kobelli.com er ENESTÅENDE! Jeg kunne virkelig ikke være mere begejstret for min forlovelsesring. Jeg er helt forelsket i denne ring, formen størrelsen og farven! Det er den perfekte ring efter min mening, såvel som kundeservicen! Ingen billeder yder denne ring retfærdighed, men her er nogle af mine! Tak skal du have meget Kobelli!!!!!!- Forelsket for evigt
Russell D.
Kunde fotoKunde foto
5 1/2 karat tw 3-stens smaragd moissanite forlovelsesring produktbillede
07/22/2019
Kvaliteten af ​​denne ring er virkelig vidunderlig, og Moissanite var også fantastisk, der var ingen gul nuance til den, selvom den er H/I farve Moissanite. Ringeindstillingen er...Læs mereKvaliteten af ​​denne ring er virkelig vidunderlig, og Moissanite var også fantastisk, der var ingen gul nuance til den, selvom den er H/I farve Moissanite. Ringindstillingen er betydelig og ikke billig på nogen måde. Dette var mit første køb med Kobelli, og de har en kunde for livet.
tatyana f.
Prinsesseslebet diamantbrudesæt 1 5/8 karat (ctw) i 14k hvidguld Produktbillede
07/19/2019
Dette ringsæt er smukt, og jeg er så forelsket i det. Meget glad!
Tena
Kunde fotoKunde fotoKunde foto
Næsten farveløs (FG) Moissanite med diamant- og blå safir-vielsesringe sæt 1 3/4 karat TW i 14 k hvidguld (2-delt sæt) Produktbillede
07/19/2019
Min mand købte et nyt bryllupssæt til mig, og han vidste, at jeg ville have noget med et strejf af blåt, bare for en ekstra stemning! Denne ring er smuk personligt. Det ser lidt skævt ud...Læs mereMin mand købte et nyt bryllupssæt til mig, og han vidste, at jeg ville have noget med et strejf af blåt, bare for en ekstra stemning! Denne ring er smuk personligt. Det ser dog lidt off-center ud med kun et bånd. Smukt, men vi planlægger at købe et andet band for at udjævne det! Skønt dog.
Ashlea
Kunde foto
Laboratoriedyrket diamant 5-stens bryllupsbånd 1 ctw 14k rosa guld (def/vs) produktbillede
07/18/2019
Jeg elsker denne ring. Den er helt fantastisk.
dolores m.
Skabt rød rubin 6-benet solitaire ring 5 1/2 karat 14k gult guld produktbillede
07/17/2019
Det er slående, jeg elsker de seks ben, og jeg var tilfreds med, hvor hurtigt det blev sendt.
Caitlin L.
3,1 karat rund moissanite ring 14 karat guld produktbillede
07/16/2019
Min forlovede var glad for denne ring. For 40 år siden købte jeg en 3,1 karat gul diamant til omkring 50 gange så meget som denne ring, og jeg synes denne ring holder sig MEGET flot....Læs mereMin forlovede var glad for denne ring. For 40 år siden købte jeg en 3,1 karat gul diamant til omkring 50 gange så meget som denne ring, og jeg synes denne ring holder sig MEGET flot. Det høje brydningsindeks for Moissanite er virkelig imponerende.... og omgivelserne er dejlige. Indtil videre har hun holdt mor omkring stenen, og alle (ikke urimeligt) antager bare, at det er en diamant...
CE
Pude Brilliant Moissanite og Diamond Halo Brude vielsesringe sæt 2 3/8 CTW 14k hvidguld Produktbillede
07/12/2019
Ja! Denne oplevelse med Kobelli var så god som den bliver. Jeg bestilte et nyt brudesæt på grund af den dårlige konstruktion af mit tidligere sæt. Efter research faldt jeg over Kobelli...Læs mereJa! Denne oplevelse med Kobelli var så god som den bliver. Jeg bestilte et nyt brudesæt på grund af den dårlige konstruktion af mit tidligere sæt. Efter at have undersøgt faldt jeg over Kobelli og besluttede at bestille mit nye brudesæt. I starten var jeg skeptisk og havde nogle spørgsmål. Jeg stillede spørgsmål gennem Kobellis chat online og fandt Manny og Louise yderst hjælpsomme. Efter de første spørgsmål blev besvaret, bestilte jeg mit erstatningsbrudesæt, Cushion Brilliant Moissanite Diamond Halo Wedding Ring Set i hvidguld. Da jeg modtog et ringsæt, indså jeg, at størrelsen var slået fra. Min fejl! Jeg kontaktede Kobelli og chattede med Manny for at se, om jeg kunne returnere ringe for at blive ændret. Manny gav mig trinene til at returnere og inkluderede den ønskede størrelse på ordresiden, da den ikke var angivet som en mulighed. Jeg besluttede også, at jeg ville have en oval indstilling. Mine midler blev refunderet, og jeg bestilte straks Oval Halo Diamond Brudesæt. Nå, i dag, den 2. juli, modtog jeg mit brudesæt, og jeg er SUPER GLAD! ! ! Jeg kan ikke understrege, hvordan hele denne online købsoplevelse har været helt fantastisk. Også min mand er imponeret over, hvad jeg valgte denne gang:) Jeg vil ikke stoppe med at lovprise Kobelli og det imponerende håndværk. Jeg vil helt sikkert købe andre varer
Gwendolyn M.
Laboratoriedyrket diamantringet skyggebryllupsbånd 1/8 ctw 14k gult guld (def/vs) produktbillede
07/10/2019
Min mand købte ikke min forlovelsesring fra Kobelli, men jeg var glad for at opdage, at denne ring med kærv passede perfekt til min specialdesignede ring i ballerina-stil. Ved 1/8 CTW er diamanterne...Læs mereMin mand købte ikke min forlovelsesring fra Kobelli, men jeg var glad for at opdage, at denne ring med kærv passede perfekt til min specialdesignede ring i ballerina-stil. Ved 1/8 CTW er diamanterne små. Alt for lille til overhovedet at vurdere deres kvalitet uden en lupe. De er dog hvide og skiller sig ud mod 14 karat guldbåndet. Vigtigst af alt er de glitrende, når det gælder, og holder sig mod glorien på min forlovelsesring. Selve ringen er robust, fordi den ikke er let at bøje, men den forbliver stadig delikat, tynd og let. Hvis du er på udkig efter noget blingy og væsentligt, så fortsæt med at lede. Men hvis du er interesseret i at få en delikat ring til at komplementere en allerede dramatisk forlovelsesring, eller hvis du sætter pris på en mere minimalistisk stil, er dette noget for dig. Den eneste måde, jeg tror, ​​denne ring kunne forbedres på, er, hvis toppen af ​​hakket, der vender på samme måde som diamanterne, var forsænket en smule. Jeg vil måske få dette gjort af en lokal guldsmed på et tidspunkt for lidt mere tilgivelse, når mine fingre svulmer.
tro o.
2,8 karat for evigt en moissanite ring & diamanthoved halo 14 karat guld produktbillede
06/26/2019
Jeg friede den 23/6/19 med denne ring til et overvældende JA!! Det er simpelthen fantastisk. Opmærksomheden på detaljer er forbløffende. Intet andet end positive ting at sige om Kobelli. Hvis du...Læs mereJeg friede den 23/6/19 med denne ring til et overvældende JA!! Det er simpelthen fantastisk. Opmærksomheden på detaljer er forbløffende. Intet andet end positive ting at sige om Kobelli. Hvis du vil have "wow"-faktoren, bør denne ring overvejes!
Tchad
Moissanite evighedsring, størrelse 9,5 & 10 produktbillede
06/25/2019
Første gang jeg bestilte var jeg skeptisk (da vi alle typisk har at gøre med en ny guldsmed). Lad os bare sige.....FANTASTISK! Stor oplevelse fra bestilling til forsendelse til modtagelse af...Læs mereFørste gang jeg bestilte var jeg skeptisk (da vi alle typisk har at gøre med en ny guldsmed). Lad os bare sige.....FANTASTISK! Stor oplevelse fra bestilling til forsendelse til modtagelse af sådan et utroligt stykke! Smilet på min kones ansigt var uvurderligt!! Tak Manny og personale for alt! Vi har lige bestilt vores andet stykke og igen.....Manny gik ud over at hjælpe os og respektere os og hjælpe med at sikre, at min kone fik præcis, hvad hun ønskede! Gider ikke shoppe andre steder! Pris, kvalitet og service......utroligt! Vi kommer tilbage! J. Peltier
Jeffrey P.
Oval Moissanite forlovelsesring med Halo Diamond 2 1/3 CTW 14k hvidguld Produktbillede
06/23/2019
Min forlovede købte mig denne ring, og han fortalte mig, at han var skeptisk ved at bestille den online, men åh min gud, denne ring er så smuk. Jeg har haft på i næsten tre måneder nu...Læs mereMin forlovede købte mig denne ring, og han fortalte mig, at han var skeptisk ved at bestille den online, men åh min gud, denne ring er så smuk. Jeg har haft på i næsten tre måneder nu, og den er lige så smuk som dag ét! Godt arbejde Kobelli!
Tiffany R.
Kunde foto
Oval Moissanite 6-benet solitaire forlovelsesring 7/8 karat i 14k hvidguld Produktbillede
06/11/2019
Dette firma er vidunderligt! Manny er så hjælpsom! Hurtig forsendelse og de sørger for, at alle dine behov bliver opfyldt, og at du er en tilfreds kunde! Min ring er LÆKKER! Jeg elsker det for en...Læs mereDette firma er vidunderligt! Manny er så hjælpsom! Hurtig forsendelse og de sørger for, at alle dine behov bliver opfyldt, og at du er en tilfreds kunde! Min ring er LÆKKER! Jeg elsker den til en 2. forlovelsesring i hvidguld 💍! Jeg vil helt sikkert købe flere varer fra Kobelli!✅✅✅Tusind tak 😊
Dronning B.
Oval Moissanite 6-benet solitaire forlovelsesring 7/8 karat i 14k hvidguld Produktbillede
06/11/2019
Dette firma er vidunderligt! Manny er så hjælpsom! Hurtig forsendelse og de sørger for, at alle dine behov bliver opfyldt, og at du er en tilfreds kunde! Min ring er LÆKKER! Jeg elsker det for en...Læs mereDette firma er vidunderligt! Manny er så hjælpsom! Hurtig forsendelse og de sørger for, at alle dine behov bliver opfyldt, og at du er en tilfreds kunde! Min ring er LÆKKER! Jeg elsker den til en 2. forlovelsesring i hvidguld 💍! Jeg vil helt sikkert købe flere varer fra Kobelli!✅✅✅Tusind tak 😊
Dronning B.
Diamantforlovelsesring og vielsesringsæt 2 5/8 karat (ctw) i 14K hvidguld Produktbillede
06/05/2019
Elsker det 🥰. Hun elsker det så meget, at jeg ikke kan holde hende væk fra mig.
Gregory g.
Radiant Forever One Moissanite DEF og Diamond Square Shank Trellis 3-delt bruderinge sæt 1 4/5 TCW 14k hvidguld Produktbillede
05/30/2019
Jeg har kun haft min ring i et par uger, så det er ikke en lang tids anmeldelse, men jeg er forelsket indtil videre. Det var en gave fra mig til mig selv! Kunne ikke være gladere. Og jeg fik en meget bedre pris...Læs mereJeg har kun haft min ring i et par uger, så det er ikke en lang tids anmeldelse, men jeg er forelsket indtil videre. Det var en gave fra mig til mig selv! Kunne ikke være gladere. Og jeg fik en meget bedre pris ved at købe via hjemmesiden i forhold til andre steder
Stephanie E.
5 1/2 karat tw 3-stens smaragd moissanite forlovelsesring produktbillede
05/23/2019
Hvilken perle! Jeg var usikker på at købe min forlovelsesring online og ikke have set ringen før mit køb, men med Kobellis returpolitik var jeg sikker på mit køb....Læs mereHvilken perle! Jeg var usikker på at købe min forlovelsesring online og ikke have set ringen før mit køb, men med Kobellis returpolitik var jeg sikker på mit køb. Min søster har haft en moissanite i de sidste 6 år, og den skinner og funkler det samme som den dag, hun købte den, så jeg besluttede også at gå efter en moissanite. Jeg søgte i en måned, det så ud til at finde det perfekte smaragdsnit. Jeg ledte ikke specielt efter en 5 karat, men da jeg så denne ring, vidste jeg, at min søgning var afsluttet. Da jeg modtog det kun 3 dage efter jeg købte det, vidste jeg, at det var en keeper. Min mand og jeg besluttede at vælge vores egne ringe, og da han så denne, elskede han den. Jeg elsker det bare!! Mens jeg sidder og skriver, laver mit hår...beundrer jeg min ring. Jeg har kun haft den på de sidste 3 uger, og jeg har allerede fået et halvt dusin komplimenter; en person fortalte mig, at min ring blændede ham :) Jeg er så glad og tilfreds med mit køb. Min svigerinde så min ring, og hun sagde: "Jeg får en moissanite." Jeg kan ikke vente med at købe mere fra Kobelli's!
Jenet
Kunde fotoKunde foto
12315